Dét der med at blive voksen..

Ugen der gik: skruk(?), Pub Crawl og byens bedste burger

Efter en fuldstændig vanvittig lørdag (i sidste uge) med den vildeste polterabend (læs mere om denne polterabend her på bloggen i morgen), måtte jeg kravle ud af sengen om søndagen, i frygt for at mit hovede ville eksplodere, idet jeg rejste mig. Jeg kravlede derefter ud på toilettet og fik til nøds hevet mig op i armene i vasken og druknede mig selv under vandhanen. Kender I det hvor man føler man drukner indefra, fordi man bare har bællet så meget vand? SÅDAN havde jeg det altså..

Efter et par timer med ynk og selvmedlidenhed, måtte jeg konstatere at maven rumlede og jeg blev nødt til at rejse mig. Sådan rigtigt rejse mig og bevæge mig ud af døren for at få noget i skrutten. Jeg er jo ikke typen der har mad i køleskabet. GID jeg bare snart lærte det! Køb dog for helvede ind til toast dagen inden druk. Hvor svært kan det være.

Jeg har hørt en del tale om en grill, burgerbar, burgergrill (kært barn mange navne) som skulle være åbnet på Borgergade – der hvor benzintanken også er. Jeg bor heldigvis ikke så langt derfra, så jeg tog chancen og kravlede derned. Og voíla. Der ligger rigtig nok en grill.

Jeg bestilte en Butter burger. Navnet siger lidt om den greasyness der skulle til at ramme min tunge. OH MY FÅRKING GOD. Aldrig har jeg smagt så vild en burger. Ingen gang i USA. Det var en søndagsoplevelse ud over alle grænser.

Pssssst.. De laver kun 100 burgere om dagen, så det er bare om at komme derned tidligt om søndagen, da jeg ikke er den eneste der kender til dette sted 😉 Tjek deres FB ud HER.image image

Så var jeg og Robert til middag hos et vennepar – Julia og Andreas. De har jo den mest hjernedøde udsigt fra deres forhave. JEP – du læste rigtigt. DERES FORHAVE LIGGER DIREKTE UD TIL HAVET. Med egen badebro #AdultGoals

imageMin barndomsveninde sendte mig ud af det blå dette billede på snappen. Det er mig. 15-16 år tror jeg. På en skiferie i Val Thorens. Prøv at se min telefon – kan I huske den model? #fokuspåaltandetendmig

image

BitteBitte og jeg var selvfølgelig kæmpe nørder og skulle lige ud og spille lidt Pokémon GO.. Folk på gaden troede jo vi var bindegale, fordi vi råbte og skreg hver gang vi fandt en Pokémon #kæmpenørder.

image

Ligesom alle andre så græd jeg lidt over Nice situationen. Mine veninder og jeg har i flere år taget til hhv. Nice og Cannes på sommerferie (det var før mænnerne kom ind i billedet). Vi fejrede altid Bastille sammen dernede og det ene år stod vi faktisk på dén promenade og kiggede ud over vandet og det flotte fyrværkeri. Puha!image

Forrige uge – som mange af jer nok så på snappen – holdt vi (Bloggers Delight) netværksmiddag for 75 bloggere her i København. Der var fornem 3-retters på KöD Vesterbro – som jeg btw varmt kan anbefale. Pisse lækkert kød! Se mere HER. Aftenen sluttede af på Le Bambole i indre by. Utroligt nok tog næsten alle med videre. Det var noget af en privatfest, vi fik fyret af der.. image

Min veninde Liv havde i ugens løb lånt hendes storebros hus ude på Strandvejen i Skovshoved. Der blev jeg inviteret på kæmpe Lyngbypølser, som vi grillede helt sorte og sprøde – lige som jeg kan lide dem. Vi sluttede naturligvis aftenen af med ordentlig is-børge fra Olivers Garage. MÅMS. image imageFredag var jeg og Robert til middag hos et andet vennepar. Katja og Morten. De har simpelthen verdens sødeste lille unge. Vi kalder hende Noodle. Hun hedder dog Vega.

Noodle er den første baby jeg nogensinde har holdt og egentlig har haft lyst til at holde. Jeg har masser af bekendte der har fået unger, hvilkes liv jeg ikke er en del af regelmæssigt, hvorfor det er lidt sværere at knytte et bånd til deres børn. Katja og Morten ser vi rigtig meget, hvorfor deres lille pige virkelig har formået at smelte mit hjerte. Se lige hvor mega nuttet hun er manner?

Om jeg er skruk? Ikke endnu.. Men jeg forstår godt, hvis nogle tøsers æggestokke begynder at hvine, når deres veninder får børn.

Nu kiggede jeg lige på billedet igen. Kæft hvor er hun sød – lille gubbi!image

Nå da da.. Så kom vi til dette indlægs sidste happening.

Maria, Liv og jeg havde en aftale om at ses i lørdags. Der skulle ske noget lidt anderledes den aften, så vi fandt da på at tage på en god gammeldags pubcrawl. Vi SKULLE forbi alle bydele i København og skulle hver i sær forbedrede ét sted hver, i hver bydel. Vi skulle kun drikke én genstand pr. sted og den person der havde valgt stedet måtte også bestemme hvad vi skulle drikke (og betale naturligvis).

Efter de første 8 steder, måtte vi konkludere at i nogle af bydelene, skulle der skæres 1 eller 2 barer fra. Ellers ville vi simplethen ikke komme levende fra den aften. Vi endte med i alt 10 steder rundt omkring i byen og christ hvor mødte vi mange sjove mennesker. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver sådan en tur.

Her er vi på Holestein Bodega på Østerbro. Rimelig snasket sted og vi drak Barcardi Breezer. FEDT!image

Så får I ikke mere for den 25 øre.

<3 LAU

   

2 kommentarer

  • Katrine

    Hey!! Huskede saftsuseme rigtig og fandt din pubcrawl på bloggen. Men kan du måske uddybe lidt mere om stederne… Du nævner kun Holstein som jeg kender fra mit eget hood. Står og skal give en pubcrawl tur i 18 års gave nu i aften 🙂 Vh Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg troede simpelthen jeg så forkert da jeg kørte forbi tanken forleden, men den er åbenbart god nok. Så nu må jeg da totalt på tanken efter en burger.
    Tak for tippet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét der med at blive voksen..