Coldplay koncert i morgen

Ugen der gik: 2xpizza, burger og Moules frites (tykke dyr)

Det er ved at være et stykke tid siden der har været en Ugen Der Gik  her på bloggen. Så ved I hvad?

Det tænker jeg sgu, I får i dag!

Der er selvfølgelig billeder der er ældre end en uge, da det jo er langs tid siden sidst denne kategori har været i spil. Deal with it n’kay ? Lad os komme i gang med at se hvad jeg har lavet 😉

imageFor 2 ugers tid siden var jeg på Rossopomodoro til frokost og igen til aftensmad. Jeg følte mig så tyk dagen efter. På det tidspunkt var vejret stadig nice, så vi sad udenfor oppe på tagterrassen. Det var najs. 

imageVi var en håndfuls bloggere der blev inviteret over på den nye Cock’s & Cows resturant på Ravnsborggade. Efterfulgt af en god gammeldags bytur på min nye yndlings cocktailbar Le Bambole. Hvis der er nogen af jer der følger med på snappen, så ved I godt hvor jeg er hver weekend efterhånden.   Begge steder kan virkelig varmt anbefales. Vi havde alle sammen en ret vild og våd aften – da det ikke var drikkevare vi manglede. TAK for en fed aften Nord Gruppen. 

imageMere mad. JEG elsker mad jo. Moules Frites fra Kajakbar. 

imageRobert og jeg sejlede forleden til Flakfortet. En lille søndagstur. Der fik vi en is og en gåtur og sejlede derefter tilbage til Københavns kanal. clarrodsMig der prøver at forklare Robert hvor han skal skære billedet #INSTAGRAMHUSBAND

imageROOOOOOOSKILDE.. Mere om det her på bloggen på fredag 😉 image

Dagen efter Roskilde. Jeg sad på kontoret kl. 09 dut. Det synes jeg da ikke man kan se – ve’ ve’ vel? 

imageSå har jeg naturligvis været ude og træne i noget af det hurtigeste løbetøj jeg ejer. Efter sådan en omgang snask skal der virkelig nogle kilometer i benene 😉 

Nu skrider jeg til Coldplay koncert. Kan I hygge jer?

<3 LAU

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coldplay koncert i morgen