Outfit: På Roskilde

Underholdning til ferien

Sponsoreret af FLIPP

Som jeg fortalte om i DETTE indlæg, bruger jeg rigtig meget tid i min mors sommerhus pt. Det fede ved et sommerhus er at man laver alle mulige ting, som man aldrig ville få tid til i hverdagen. Såsom havearbejde, lave mad eller læse et magasin. Jeg kan virkelig godt lide at lave alle tre ting, NÅR jeg er i sommerhus. MEN hvis jeg fx. skal købe alle magasiner til én weekend i sommerhus eller til en ferie, så løber det sgu alligevel op – rent kroner og øre-wise.

Derfor er jeg begyndt at benytte mig af FLIPP. Der er jo g.e.n.i.a.l.t. Alle yndlings magasiner og ugeblade samlet ét sted – på din Iphone. Det er så nice at slippe for at få hold i nakken af at bære på alle de magasiner i tasken.

Bare kald mig gammelfranz – men med ét klik kan du klikke dig ind på HER&NU’s nyeste (og ældre) blad/blade. Sladder lige ved hånden and I låååve it.

Hvis du skal på ferie her snart, kan du faktisk få en helt måned GRATIS ved at klikke HER og tilmelde dig. Så får du bl.a. adgang til Eurowoman, Euroman, Her&Nu, FitLiving, Rum, Anders And (jaaarggh mand), Gastro og mange flere.. Kom da lige i gang og få tilmeldt dig 30 gratis dage med FLIPP.

Pssst.. Hvis du ikke ønsker at benytte FLIPP efter den første måned, skal du huske at afmelde dig, ellers vil du blive trukket 99 kroner.

image image image

Godt fif hva? Selv tak 😉

<3 LAU

   

1 kommentar

  • What’s up it’s me, I am also visiting this site on a regular
    basis, this website is really pleasant and the visitors are really sharing nice thoughts.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: På Roskilde