VLOG: Laubert i New York

Vil I se hvad jeg har købt i NYC?

I øjeblikket – hvor dollaren er så høj som den er – er New York på ingen måde en shoppeby. MEDMINDRE du har infinity lommer, så er det jo ligemeget. Jeg så så meget frem til denne tur, at jeg sagde til mig selv inden afgang:

” Lau.. Du skal ikke mangle noget på denne tur. Du må bruge så mange penge du vil fra opsparingen”.

Det skal jeg da lige love jer for, at jeg gjorde. Jeg har under en trejdedel tilbage på min opsparing. Mine surt optjente penge. Men HEY.. Hvad fanden? Jeg har fået så meget mad, at jeg har været ved at kaste op og rigtig mange lækre nye ting. Er det ikke derfor man holder ferie helt ærlig?

Vil I se mine nye ting ? 🙂

img_16783 par sko (jeg er en kæmpe skonørd), utrolig meget Calvin Klein undertøj, Levis Jeans til ingen penge, Glossier produkter, en t-shirt og en Diptyque parfume. Det syner nok ikke af meget – men det løb op alligevel 😉

img_1685OG det var disse krabater der trak budgettet en del op. Det er jo de berømte Gucci loafers 😉

img_1694Ej hva? Et par lyserøde Vans. De kostede faktisk ikke særlig meget. 280kr.

img_1690De lækreste produkter i hele verden i min optik fra Glossier.

img_1696Og endnu et par sko. Mine yndlingssko i en ny model – i hvert fald i mit klædeskab. Jeg glæææder mig til at få dem brugt til sommer med en lille sommerkjole

Gode køb ikke? 😉 Jeg håber at min guide kan nå at komme op i morgen. Der er nemlig også shoppe tips.

<3 – Lau

 

   

5 kommentarer

 • Sigrid

  Sikke mange fine ting 😍
  Min bror skal til NY snart, og bliver nødt til at lokke ham til at købe et par af de der Converse med hjem til mig.. Men hvor er de mon købt? Og kan du huske prisen?
  Tak 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtigt flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sikke mange fine ting! 🙂
  Laver du en NY guide også? 🙂 Jeg skal nemlig til NY på mandag, så jeg venter i spænding på gode anbefalinger <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: Laubert i New York