En weekend i kærlighedens tegn

Vil I se mine croissanter?

Jeg har længe (meget længe) kigget og kigget og kigget på croissant kollektionen fra Jukserei. Forleden dag får jeg – out of the blue – en mail fra dem, hvori de spørger om jeg har lyst til at samarbejde med dem. Jeg var ved at falde ned af stolen af glæde #Whataretheodds? (derfor er det nødvendigt lige at sige dette blogindlæg er sponsoreret således at jeg har fået smykkerne i gave).

Så er der sørget for 100% gennemsigtighed og så kan vi komme videre i teksten 😉

Anyhow derfor skal jeg lige vise jer to af mine croissanter (uha det næsten lidt kinky) og mit nye yndlingssæt jeg købte forleden i Envii. Jeg har ladet mig fortælle, at det er fuldstændig udsolgt. Både online og IRL. Såååå det kan I ikke lige få fingrene i – men det kan I tilgengæld med croissanterne:

9070b5b1-b719-4790-9d46-4fc33eaefeb8snapseedsnapseedsnapseedsnapseedCroissant nøglering 365 kr HER // Croissant pin 480 kr HER // Sko fra OtherStories 645 kr HER // Nederdel fra Envii 400 kr HER // T-shirt fra Carhartt 250 kr HER // Jakke fra Envii 700 kr (ikke online) 

 

Nederdelen fra Envii er kommet online igen mens jeg har siddet og skrevet dette blogindlæg. Perfekt timing. Jeg har også siddet meget længe med computeren åben, da jeg ser serie samtidig med, at jeg skriver. Jeg er åbenbart ikke så god til multitasking, som jeg troede.

Lige nu pønser jeg på at tage ud og se lidt på priden. Det er jo en fest i sig selv med en gåtur under priden, da der er flotte, flotte mennekser over det hele og byen summer af god stemning og fed energi.  I aften skal Rob og jeg i operaen og så er den weekend ligesom overstået. Hvad skal I ? 🙂

<3 – LAU

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend i kærlighedens tegn