Skal du til bryllup i år? Så se her..

VLOG: de gode lommetyve

— Sponsoreret af København Kommune og Politi —
img_3473img_3447

Wessel, Chris og jeg var forleden dag ude i byen og lege DE GODE LOMMETYVE. Lommetyveri er nemlig et stigende problem i København og det skal vi have gjort noget ved. Så vi tog vores mest pædagogiske og mest charmerende ansigter på og drog ud på eventyr – i min Christianiacykel – i københavns gader. Som nævnt tidligere (HER) var vi forbi kbh’s hotspot ift lommetyverier og fik snørret en masse mennekser i Torvehallerne. Vores mission var, at gøre københavnerne opmærksomme på hvor let det er at løbe med deres tasker, telefoner og meget meget mere. Jeg synes I skal tjekke denne video ud, som vi skød på samme dag. Det var satma sjovt at være en del af:

img_3470some-med-kk-logoimg_3475Jeg er selv opmærksom på lommetyve idag, da jeg minimum én gang om ugen oplever lommetyveri. Ikke på mig selv, men på andre mennekser. Kan man sige det? På andre mennesker? I ved hvad jeg mener tror jeg?!

Så sent som sidste uge kommer jeg ned fra min lejlighed. Lige i det jeg kommer ned, ser jeg en dame komme kørende på hendes cykel med tasken i kurven bagpå (hvorfor gør man også det?). Lige bagved hende (som i LIGE bagved hende) kommer en fyr kørende og stirrer SINDSSYGT på hendes taske. Så meget at han overhovedet ikke lagde mærke til mig. Han var naturligvis fuldstændig opslugt af tasken og skulle formodentlig have fingrene i den. Det var så tydeligt at se, hvad han havde gang i, da ingen andre mennesker kører så tæt på cykelstien. I dét han rækker ud efter tasken, råber jeg af fulde lunger til damen:

“PAS PÅ DIN TAAAAAAAAAASKE. HAN STJÆLER DEN NU!!!”

Damen når heldigvis at tage fat i tasken og fyren finder ud af, at han er opdaget og cykler så hurtigt som jeg aldrig har set det før. Ingengang Bjarne Riis på dope kunne følge med. Den eneste der kunne følge tempoet , var en anden fyr, jeg så i Torvehallerne stjæle en computertaske. Denne computertaske lænede sig op ad ejerens ben, som sad på én af bænkene i midten ud mod Israels Plads. Denne lommetyv var nemlig også på cykel.

Han kørte stille og roligt op på siden af bænken hvor en flok gutter sad og fik vino. Lommetyven lod som om han tabte noget fra cyklen, men tog i stedet fast i computertasken og piskede derefter afsted på hans (garanteret pivstjålet) cykel. Ejeren opdagede det med det samme og satte i spurt, men lommetyven satte seriøst i topfart. Så meget fart at det næsten slog gnister fra dækkene.

Derfor har jeg KONSTANT fokus på min taske. Uanset om den står i cykelkurven eller om den står ved siden af mig på en café. Jeg lægger sjældent min telefon på cafébordet eller har andre synlige værdigenstande fremme. Jeg har selv fået stjålet nok igennem tiderne og det er jeg virkelig træt af. Så nu er det slut 🙂

Husk at vær opmærksomme derude og tak til København Kommune og politiet for at lave en så fin oplysningskampagne. Der sidder virkelig nogle dygtige mennesker på kommunen. Thank god.

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du til bryllup i år? Så se her..