Weekendens stradbadser

VLOG: jeg får botox

— Behandlingen er sponsoreret af Retouch Clinic —

Jeg har allerede fortalt jer om Retouch Clinic. Kan I huske det? Jeg har blandt andet fået fjernet karsprængninger derinde og et par peelings her og der. Min hud har været baby-numse-blød efter de her peelings. Så lækkert. Desuden tror jeg, at I udemærket er klar over, hvem der behandler mig – ing? I har set ham på min fake snapchat. Stormy boy – også kendt som Mads Christian Storm i finere kredse. Ham den pæne lyshårede “dreng” 😉

Stormy Boy ejer Retouch Clinic sammen med Frederikke. Rimelig sejt makkerpar i min optik. De har virkelig god smag og ser begge brand-godt-ud. Det betyder i hvert fald meget for mig, at jeg får ordnet mig selv et ordentligt sted, med ordentlige behandlere. Jeg har nemlig længe gået og overvejet at få botox i panden og mellem øjnene for at forebygge mine allerede kraftige rynker. Der er nok mange, der mener at,  jeg er dum og høre på nu. Men altså… Min pande, min beslutning. Jeg synes selv det er blevet ret slemt og så synes jeg personligt bare man skal gøre noget ved det. MEN – tænk hvis der stod en behandlerdame med hud så stram, at hun ikke kunne smile og med de famøse katte-kindben, så havde jeg lige genovervejet min aftale og om dette var den rette klinik for mig. Jeg går meget mere ind for det naturlige look. Det tror jeg ikke kommer bag på nogen?! 🙂

Anyway. Se hvordan det hele forløb her: img_4191

Der er nu gået 4 dage siden jeg fik onduleret min pande og det ser sådan her ud:camtemp camtemp

Jeg prøver ihærdigt på sidste billede at fremprovokere mine 11-taller, men det er u.m.u.l.i.g.t. Det er satma vildt, hvad man kan i dag #sigergammelsmølf. Men jeg er virkelig glad og håber det kan hjælpe huden med at få en hvilepause.

Kunne I finde på at få lavet botox?

<3 – LAU

   

6 kommentarer

 • A

  Hvad koster den behandling? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej vil så mega gerne have gjort præcis det samme! Hvad koster det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har det temmelig ambivalent med den slags forskønnelser. Når jeg er træt og ked og led af mit udseende drømmer jeg nogle gange om at Quick fixe mig selv. Som oftest passerer frustrationerne før eller siden og jeg ender med at accepterer mine irritationer. Jeg synes som udgangspunkt at vi alle bør gøre det, vi har lyst til. Dog ærgrer jeg mig samtidig over at vi, specielt kvinder, er så hurtige til at se fejl hos os selv. Jeg har en veninde med giga 11-taller, hun Owner dem for vildt og jeg synes det er så sejt at hun formår at gøre dem til en del SF hendes udseende. Jeg flommer hist og pist, tenderer til rødme i ansigtet, har ammapatter osv. Fra tid til anden drømmer jeg om at ændre mine “fejl@, men når det kommer til stykket, tør og gider jeg ikke gøre noget ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hvor er du læks Lau😍 kommer der noget rabat så man kan blive lige så læks som dig?? Det er jo ikke helt billigt🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Wow hvor er du sej og modig Lau. Det er så flot og naturligt et resultat, og overbeviser mig om, at min botox-forestilling er lidt ved siden af, hvad der også kan laves! Flot! Jeg tror også godt, jeg kunne finde på det med så naturligt et resultat.
  Hvor længe “holder” det, og hvad koster sådan en omgang?
  Kh. Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hola! Jeg har netop set din vlog, og jeg faldt for dit flotte iPhone cover, hvor kan den købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendens stradbadser