VLOG: træning med Lineslivsstil

VLOG: jeg overrasker mine kollegaer

Sponsoreret indlæg 

 

I går overraskede jeg mine kollegaer med en gylden kaffepause. Nøj hvor blev de bare glade og ikke mindst overraskede. Som jeg også siger i videoen, så er ens kollegaer de mennesker, man bruger aller mest tid sammen med i sit liv. Derfor er det altså smadder vigtigt at huske at forkæle hinanden i ny og næ. Jeg bliver i hvert fald glad når mine kollegaer gør noget for mig (og de andre på kontoret). Når man har så gode og søde kollegaer som jeg har, så har jeg også bare endnu mere lyst til at forkæle dem 😉

Nescafé har som sagt (sagt i videoen) skabt en ny kaffe der hedder Nescafé Gold Black. Smagen af denne kaffe er baseret på en stor undersøgelse omkring danskernes kaffepræferencer. Dvs kaffen passer lige præcis til vores danske smagsløg. I denne forbindelse kører Nescafé en konkurrence på deres Facebookside, hvor du kan få lov til at forkæle dine kollegaer med den kaffepause de fortjener med lækker kaffe og søde sager.

Deltag i konkurrencen lige HER. Gør det, gør det , gør det…

Se flere billeder fra overraskelsen her:

img_8941img_8942img_8943img_8946img_8945 img_8944

Vi havde en virkelig hyggelig halv time på kontoret og jeg vil varmt anbefale jer alle at overraske jeres kollegaer så ofte som muligt 🙂

<3 – LAU

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: træning med Lineslivsstil