OUTFIT: blomster, palmer og pels

VLOG: Lau og Mie på Cypern Del 1

I ved jo godt Mie og jeg er på Cypern – med Elizawashere – qua mit tidligere blogindlæg og garanteret også min Instagrambilleder. Derfor kommer der ikke den lange forklaring herom. Men jeg kan love jeg for at der bliver tager godt af os. Vi prøver lidt af hvert; spiser en masse cypriotisk mad, svømmer i havet og i poolen, går til vinsmagning og madlavningskurser, hiking i bjergene og naturligvis får vi også slappet. Og dette var kun de 3 første dage. Vi er her indtil på lørdag, så denne vlog er kun en del 1. Enjoy!

ps. Nettet er utrolig dårligt hernede så Youtube har klippet en lille bid af filmen. Men jeg tror godt I fatter feriestemningen alligevel 🙂

Glæd jer til del 2 😉

<3- Lau

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: blomster, palmer og pels