OUTFIT: fødselsdags- og nytårskjolen

VLOG: morgen workout

Jeg har tyvstjålet BitteBittes GoPro i øjeblikket. Jeg synes simpelthen det er så skide hamrende sjovt at filme og klippe det hele sammen efterfølgende. SÅ – uden at Bitte vidste det, havde jeg sneget GoPro’en med i tasken igår morges til vores sædvanlige morgen workout.

Folk glor så underligt på mig, når jeg render rundt med det der lille kamera i hånden. Enten så tror de at jeg render rundt med en mikrofon, jeg er en hardcore Youtuber eller også tror de bare jeg er en tosse der render rundt med en eller anden tingest i hånden og spiller fandango 😉

Anyway. Se hvad og hvordan vi trænede i går lige her:

<3 – LAU

   

2 kommentarer

 • Laulaubaubau

  Hej Nanna

  Ej hvor fedt du prøvede de øvelser vi lavede og de virkede (det gør de også på os – bare rolig) 😉

  Jeg lover at vi laver nogle flere af den her slags videoer.

  Rigtig god weekend.

  <3 Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Dejlig video! Prøvede faktisk flere af de øvelser i lavede i slutningen af videoen til træning idag og er så øm nu! Gerne flere videoer med tips til træning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: fødselsdags- og nytårskjolen