Max 1500 kalorier om dagen

VLOG: pimp min pizza

Sponsoreret af Dr. Oetker

Som I nok allerede har set og hørt i Vloggen ovenfor, så har Dr. Oetker lavet glutenfri frysepizzaer. MEGA WIN. For det første er pizza én af mine yndlingsretter. Jeg kan få helt rumlen i maven, bare ved at tænke på pizza. Det der er så lækkert med en pizza, er at man kan lave så mange forskellige varianter – derfor behøver slet ikke smage af det samme, hver gang man får pizza. For det andet er det helt vildt fantastisk at man kan frysepizzaer der er glutenfri nu. Tænk på alle dem med glutenalllergi – hvor let har Dr. Oetker lige har gjort deres liv? Og for det trejde er det også rigtig rart for mig, der prøver at holde mig fra alt med gluten, da min mave bliver kuglerund (og udspillet) når jeg har spist gluten.

0fd2f7d8-6fcb-4661-a132-cc42cc472359 e3d91dfc-7604-441a-97c3-d448b97e9436

Disse testede BitteBitte og jeg sammen en søndag aften. Dr. Oetker har lavet 2 varianter – én med mozzarella og én med salami. Vi kunne kun finde den med mozzarella i butikken, så vi tog bare to af samme slags. Vi havde taget hyggetøj på, en dut i håret og var rigtig klar til at søndagshygge i sofaen med dyner, pizza og serier (som vi aldrig nåede at se, fordi vi hyggede så meget med at lave pizzaerne).

En simpel pizza er rigtig godt. En pizza med enkelte og friske råvarer er rigtig rigtig godt. Derfor havde vi købt nogle forskellige (og simple) ingredisenser til at pimpe vores lækre frysepizzaer. Varer som blommetomater, hvide asparges, friske finer,  parmesanost, skovsyre og naturligvis basilikum. Basilikum smager bare fantastisk på ALT.

Pizzaerne ser således ud når de har været i ovnen i 10 minutters tid på 230 grader og endnu ikke er blevet pimpet (måms filibaba): img_7653

Vi pimpede 2 forskellige pizzaer den aften . Den første endte med at pimpes med friske tomater (selvom der allerede er tomater på pizzaen), friske figner, basilikum og en smule parmesan over:

img_7662img_7666img_7659

Den anden pizza var helt klart den bedste i min optik. Den pimpede vi med hvide asparges (husk at de skal med ind i ovnen), skovsyre, Læsø salt, en lille smule olivenolie og parmesanost igen:

img_7677img_7688

Ser det ikke bare lækkert ud? Jeg kan varmt anbefale alle at gå ned og købe denne pizza og pimpe den op, hvis man en dag ikke selv gider at lave mad.

Pizzaerne kan købes hos ALLE Coops forhandlere,  i Meny og Spar.

God pimpning,

<3 – LAU

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Max 1500 kalorier om dagen