Livet er et stort (fucking) P!

VLOG: Sporty Chic

I det tredje og næstsidste afsnit af Style Duellen – i hvert fald det næstsidste med mig (høhø), får vi til opgave at style Emil under temaet: Sporty Chic. Det var en ret grineren opgave, at få lov at style en fyr med pigetøj. Shit han er sjov ham Emil. Tjek det ud her:

Synes I egentlig, at Style Duellen er ligeså fedt som jeg gør? Jeg ved jo, at mange af jer der læser med her på domænet, har nogenlunde samme alder som mig. I realiteten er vi jo ikke lige frem målgruppen for hele den her youtube verden (jeg er dog helt pjattet med den). Så jeg er bare lidt nysgerrig? Hva hva hva?

<3 – LAU

   

2 kommentarer

  • Louise J

    Jeg er normalt heller ikke til youtube-verdenen, men Laura du er så (undskyld mig) fucking sjov, at jeg får lyst til at se med i Style-duellen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet er et stort (fucking) P!