SYGDOMSSTATUS: hospitalet i dag

VLOG: surprise morgenmad

— Sponsoreret af Mejeriforeningen

Forleden dag overraskede jeg mine kollegaer med morgenmad på en helt almindelig hverdag. Det er de små ting der tæller i hverdagen ik? De blev i hvert fald rigtig glade og det er det vigtigeste. Jeg elsker mine kollegaer og jeg elsker når vi har det godt på kontoret. Hygge må man aldrig skære ned på.

Jeg havde købt ind til min egen yndlings morgenmad. Havregryn med mælk og frisk frugt. Det er det, der er så fedt, ved at være den der arrangerer. Man kan købe lige hvad man har lyst til og det man bedst kan lide 😉

Bare spørg mine kollegaer hvor meget jeg elsker havregryn med mælk. Jeg kunne spise det en gang i timen, hvis jeg fik lov til det. Tricket er, at hælde 2-3 spsk havregryn i en skål. En lille smule æble hakket i små stykker (evt mandler og kanel) og fylde skålen til randen med mælk. Så kan grynene ligge der og suge indtil man kommer ned til dem for alt mælken. Nøj hvor jeg bare elsker det.

Nogen gange springer jeg faktisk frokostordningen over inde på kontoret, for at spise en skål havregryn med sygt meget mælk og frugt. Det må være min last – lige efter kanelsnegle. Se hvordan jeg overraskede mine kollegaer her:


9a936e51-91e0-4c29-8993-163cc05e14e7a91fd220-c08b-43d7-bb93-11bde69a5fe121159c4b-fc31-46fd-b205-f133e78934cc5cdbf011-3575-4e79-9398-64ee715d9b38

<3 – LAU

   

8 kommentarer

 • Kathe

  Det er fedt at teksten handler om din kærlighed til havregryn, men på billederne får de kun lige lov til at være med bagved mælken 😛 Havregryn er åbentbart ikke så fotogen eller en sexet madvarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hvor er dit fine sæt fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Pææææne Laura, bliver du seriøst mæt af 2-3 spsk havregryn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   Ja!! Hvis du er vant til at spise mere, så er det klart at du lige skal vænne din mave til at få mindre.. Jeg spiser også kun 2 spsk skyr, når jeg spiser det. Men med masser af frugt og lidt havregryn. Til sammen giver det jo en ret stor portion 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Sejt. Må prøve at mindske mine portioner tror jeg… når jeg liiiige er færdig med at ruge baby! Knæk og bræk med din sygdom – håber sådan at der kommer ro på for dig, det lyder som en vanvittig ubehagelig ting 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tror da nok lige at min nye yndlingsmorgenmad bliver havregryn med mælk og frugt, jøsses det ser lækkert ud 😋😋😋. Dejlig dag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laulaubaubau

   DET SMAAAGER SÅ GODT MAND! 🙂 Dejlig dag til dig også. Knus fra Lau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SYGDOMSSTATUS: hospitalet i dag