Glad kvinde der har shoppet til gode priser på Black friday

Fem tips til at spare penge på julegaverne

Julen nærmer sig så småt, og det er derfor tid til at købe julegaver til mor, far, børn og partner. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, som kan dræne pengepungen og betyde, at sparegrisen må lade livet.

Har du tusindvis af nevøer og kusiner, der også skal have gaver, kan det ligefrem betyde, at du styrer mod fallittens rand.

Heldigvis er der mange ting, du kan gøre for at spare penge på julegaveindkøbene, så du ikke skal spinke og spare for at komme igennem januar eller pantsætte hus og hjem. Vi har samlet en håndfuld af tips, så dyk ned i dem, og spar penge på årets julegaver.

Brug Black Friday til at lande julegaverne

Inden julen melder sin ankomst, har vi lige årets største forbrugsfest, der skal overstås. Nemlig Black Friday. Her er der massevis af rabatter og tilbud at hente, og rigtig mange vælger faktisk at foretage sine juleindkøb i november for at få det hele til den halve pris.

I dagene op til selve Black Friday er der desuden også rigtig mange gode tilbud – det kaldes ofte for Black Week. Så overvej at købe alle eller en del af julegaverne i forbindelse med Black Friday.

Benyt rabatkoder

Ved at handle på nettet har du tit mulighed for at finde en rabatkode til den webshop, du handler på. Med denne kan du få rabat på de gaver, du køber.

De fleste større webshops har enten en fast rabatkode, fx ved tilmelding til butikkens nyhedsbrev eller ved sign up til en kundeklub.

Alternativt kan du søge på Google og se, om andre har fundet en rabatkode.

Lav en prissammenligning

Det er sjældent en god idé at købe dine julegaver det første og bedste sted. Sørg altid for at lave en sammenligning af priserne på forskellige webshops og fysiske butikker. På denne måde får du et overblik over, hvor du kan finde dine gaver billigst.

Her kan Pricerunner være et glimrende værktøj, så du ikke manuelt skal sidde og gennemgå hver enkelt webshop, men blot kan lade maskinen gøre arbejdet for dig.

Husk i denne forbindelse, at selvom en butik måske har den billigste pris for selve gaven, kan fragten betyde, at en anden shop, der måske tilbyder gratis levering, i sidste ende er billigere.

Saml alle dine julegaveindkøb

Hvis det er muligt, bør du overveje at samle alle dine julegaveindkøb. På denne måde slipper du for at skulle køre frem og tilbage eller bruge tid på at hente dine pakker i en pakkeshop.

Selvom det måske er småpenge, du bruger på benzin eller anden transport, er det vigtigt også at regne din ”timeløn” med oven i hele kalkulen.

Prut om prisen

Det er tilladt at forsøge at prutte priserne ned – både i butikkerne og online. Det værste, der kan ske, er, at du får et nej. Og det er ikke verdens undergang. Forsøg dig med at krejle, og hvis det ikke virker, kan du jo altid prøve hos konkurrenten.

About the Author: BauBauBau