sexmøbler til bdsm

Sex møbler: til når du skal gøre det lidt sjovere i soveværelset

Du undrer dig sikkert over, hvordan du kan få lidt mere gang i soveværelset. Det kan være du har været gift i et par år, og jeres sex er bare ikke hvad, den har været. Her kan det måske være en god idé, at kigge mod trenden, som stiger i popularitet hver dag for par, som leder efter noget ’spice’ i soveværelset – nemlig sexmøbler. Sexmøbler er et bredt begreb, på møbler, som du kan benytte dig af under sex. Hvis du har fulgt med i ”Fifty shades of Grey” sagaen, så kan det være, at du har en idé om hvad det vil sige at benytte sig af sexmøbler, dog behøver du ikke at starte ud med den samling, som Mr. Grey.

Sådan finder du dit nye yndlings-sexmøbel

Sexmøbel-verden er et univers, som kontinuerligt udvikler sig. Det er ved at tage til, at bringe nogle lidt vildere elementer ind i soveværelset, og derfor er det en branche, som er i udvikling. Det kan derfor godt være lidt svært at skabe sig et overblik over, hvilke møbler som bedst kan imødekomme dig og din partners behov.

sexmøbler

Der er dog hjælp at finde endnu. Flere og flere sider på nettet hjælper netop dig, som står og ligner et stort spørgsmålstegn når det kommer til at skulle bringe lidt ekstra ind i soveværelset. Du kan blandt andet læse her, om hvilke forskellige typer der findes, og hvordan du gennemskuer det evigt udvidende online sexunivers, så du kan finde netop det sexmøbel, du leder efter.

Der findes mange forskellige former for sexmøbler

Som tidligere nævnt, er emnet sexmøbler kommet på flere og flere folks læber, og er derfor en kategori af møbler, som er blevet meget bred. Der findes derfor mange forskellige varianter af sexmøbler, hvilket godt kan være ret overvældende, især hvis det er felt, som du normalt ikke gør dig i, eller det er første gang, du skal købe et sexmøbel. Sexmøbler er, som navnet antyder, møbler som kan bruges under sex – det kan være en stor hjælp til udføring af samleje, samt tilføje lidt ekstra. Du kan for eksempel finde møbler, som er egnet til at lave sexstillingen ’doggystyle’, hvilket gør det nemmere for jer begge, at finde en komfortabel stilling, som kan føre til mere tilfredsstillende og langvarig samleje. Det er en af de mere praktiske brug af sexmøbler.

Der findes også møbler, som går udover de praktiske behov – nemlig de møbler, som er tilegnet til bondage, SM og BDSM. Det er de her møbler, som kan tage dit sexliv skridtet videre, og måske hjælpe dig med at finde din nye fetich.

Bondage, SM og BDSM

Bondage, SM og BDSM er de forskellige betegnelser for sex, som er lidt hårdere og udfordrene, en normal, ’vanilje’ sex. Bondage er betegnelsen for samleje, hvori der udøves agten, at binde og sikre en, eller flere, sexpartnere. Her kan du nemt finde møbler, som indeholder fastgørelses remedier, som for eksempel kors og gynger. Med disse møbler kan du nemt fastholde din partner, og lade fantasien sætte grænser.

SM er en forkortelse af sadisme og masochisme, hvilket i sin essens går ud på, at forvolde, og modtage smerte, al indenfor samtykkets grænser selvfølgeligt. Her kan møbler, som er egnet til bondage også fungere, da SM’s begrænsninger meget er op til udøverne. Her kan man nemlig også med fordel investere i møbler med remedier til fastspænding og andet relateret til bondage. Man kan også selv være herre over, hvilken grad af smerte man har lyst til at forvolde eller modtage, og kan derfor tilpasse møblerne og værktøjerne, efter eget behov.

Til sidst kommer BDSM, hvilket, i sin essens, mere eller mindre er en blanding af de to førnævnte feticher.

bdsm sex møbler

BDSM er et meget bredt term og er meget op til udøverene til at bestemme, hvor grænsen går, og hvilke møbler og remedier der kan bruges. BDSM er alt lige fra den blødeste domination, til den hårdeste straf, og derfor er det svært at sige, hvilke møbler I skal benytte jer af, når i har lyst til at prøve BDSM af.

Det er meget op til dig selv at mærke efter, hvad du har lyst til at have ud af oplevelsen, og så kan du tilpasse dit møbelvalg til det.

Genopdag spændingen i soveværelset

Hvis I står og mangler noget spænding i soveværelset, kan et sexmøbel være en god investering. Det er op til jer selv hvordan og hvor ofte møblet bruges, og det er kun jeres fantasi som kan sætte grænser, når det kommer til brugen af møblet.

Hvis i har en nysgerrighed som gror inden i jer, kan det være en god ide, at diskutere, hvilke behov, I ønsker opfyldt, og så vælge jeres møbel ud fra det.

Der findes mange forskellige måder at gøre det spændende i sengen igen, og det er kun et spørgsmål om tid før, I finder jeres nye fetich ved hjælp af den brede vifte af sexmøbler, der er at vælge imellem.

Find det sexmøbel, som passer jer bedst

Det er kun jer som kan bedømme, hvad der fungerer bedst for jer, så når i skal finde det bedste sexmøbel for jer, er det vigtigt at i har en saglig diskussion om, hvad i begge forventer af sexmøblet, og generelt af hinanden i en seksuel sammenhæng.

møbler til sex og bdsm

Der er meget stof på nette man kan læse, hvis man er i tvivl om hvilke muligheder der findes indenfor emnet, og det er altid godt at have et overblik, før man kaster sig over et sexmøbel-projekt. Heldigvis er de fleste sexmøbler meget nemme at installere, og hvis I finder ud af, at det ikke lige er for jer, er der ofte en form for garanti, så i ikke behøver at frygte, om I har taget det forkerte valg.

Selv med al viden i verden om sexmøbler, er det kun jer der kan bestemme hvilket sexmøbel som er det perfekte. Det er derfor svært at sige hvordan du finder det bedste sexmøbel for jer, udover at bare prøve sig frem, og have det sjovt med det.

About the Author: Fannie